Nezávazná poptávka

Vyplňte nezávazně své údaje a my se Vám ozveme.

Jméno a příjmení *
Telefon *
+420
Hledat
    E-mail *
    Kolik si chci půjčit?
    100000 50000000
    Máte nemovitost k zajištění úvěru?*
    Ano
    Ne
    Adresa nemovitosti (v případě, že máte nemovitost k zajištění)
    Nahrát fotky nemovitosti
    Procházet soubory No file chosen
    Nemám foto
    Dodám později
    GDPR *

    Souhlasím se zpracováním osobních údajů - plné znění zde.

    Nezávazná poptávka

    Vyplňte nezávazně své údaje a my se Vám ozveme.

    Jméno a příjmení *
    Telefon *
    +420
    Hledat
      E-mail *
      Kolik si chci půjčit?
      100000 50000000
      Máte nemovitost k zajištění úvěru?*
      Ano
      Ne
      Adresa nemovitosti (v případě, že máte nemovitost k zajištění)
      Nahrát fotky nemovitosti
      Procházet soubory No file chosen
      Nemám foto
      Dodám později
      GDPR *

      Souhlasím se zpracováním osobních údajů - plné znění zde.

      Ja efektivně zvládnout exekuci, když nastane

      V předchozím článku jsme se podívali na to, jak exekucí předejít. Pokud se ale do exekuce dostanete, je důležité rychle jednat a hledat způsoby, jak situaci zvládnout. Zde jsou kroky, které byste měli podniknout:

      1. Zjistěte přesně, kolik dlužíte

      Prvním krokem je zjistit přesnou výši dluhu, který je předmětem exekuce. Kontaktujte exekutora a požádejte ho o podrobné informace o dluhu, včetně původní částky, úroků, poplatků a dalších nákladů.

      Jak zjistit informace o dluhu:

      • Kontaktujte exekutora: požádejte o výpis z exekuce a detailní informace o celkové dlužné částce.

      • Zkontrolujte dokumenty: projděte si všechny dokumenty týkající se dluhu a exekuce, abyste měli jasný přehled o své situaci.

      2. Snažte se dohodnout na splátkovém kalendáři

      Pokud nemůžete dluh splatit najednou, zvažte možnost dohody s exekutorem na splátkovém kalendáři. To Vám umožní dluh postupně splácet a vyhnout se dalším sankcím.

      Jak se dohodnout na splátkovém kalendáři:

      • Navrhněte reálný plán: připravte si návrh splátkového kalendáře, který bude odpovídat Vašim finančním možnostem.

      • Buďte otevření a spolupracujte: při jednání s exekutorem buďte otevření a snažte se najít kompromisní řešení, které bude přijatelné pro obě strany.

      3. Zvažte půjčku od rodiny nebo přátel

      V případě, že nemáte jinou možnost, může být půjčka od rodiny nebo přátel řešením, jak získat prostředky na vyplacení exekuce. Tento přístup může být flexibilnější a méně nákladný než půjčka od finanční instituce, ale je důležité mít na paměti, že se jedná o závazek, který může ovlivnit Vaše osobní vztahy.

      Co zvážit při půjčce od blízkých:

      • Jasné podmínky: i když jde o půjčku od blízkých, je důležité mít jasně stanovené podmínky, včetně splátkového kalendáře.

      • Písemná dohoda: připravte písemnou dohodu, která bude chránit obě strany a předejde možným nedorozuměním.

      • Důvěra a respekt: dbejte na to, abyste spláceli včas a zachovali důvěru, kterou Vám blízcí poskytli.

      4. Vyhledejte pomoc od nebankovních institucí

      Pokud si nejste jisti, jak postupovat, nebo pokud je Vaše situace příliš složitá, můžete zvážit pomoc od nebankovních institucí. Tyto instituce nabízejí různé finanční produkty a služby, které mohou být přizpůsobeny Vaší specifické situaci. Mohou Vám pomoci například s konsolidací dluhů, vyplacením exekuce nebo poskytnutím potřebných financí.

      Kde hledat pomoc:

      • Nebankovní instituce: nebankovní poskytovatelé úvěrů často nabízejí flexibilnější podmínky než tradiční banky. Můžete u nich získat úvěr na vyplacení exekuce, konsolidaci dluhů nebo jiné finanční řešení, které odpovídá Vašim potřebám.

      • Specializované společnosti na konsolidaci dluhů: některé nebankovní instituce se specializují na konsolidaci dluhů, což Vám umožní sloučit všechny Vaše dluhy do jedné splátky s výhodnějšími podmínkami.

      • Finanční poradci pracující s nebankovními produkty: tito odborníci Vám mohou pomoci vyhodnotit Vaši situaci a doporučit nejlepší nebankovní produkty, které mohou zahrnovat úvěry, konsolidaci dluhů nebo refinancování stávajících závazků.

      Vyhledání pomoci od nebankovních institucí může být vhodným řešením, pokud potřebujete rychlé a flexibilní financování, které Vám pomůže zvládnout finanční problémy nebo exekuci.

      Exekuce je vážná situace, která vyžaduje rychlé a rozhodné jednání. Nejlepší způsob, jak se vyhnout exekuci, je prevence – pravidelná kontrola financí, komunikace s věřiteli a vytváření finanční rezervy. Pokud už exekuce nastane, je klíčové zjistit přesnou výši dluhu, pokusit se dohodnout na splátkovém kalendáři a zvážit možnosti, které máte k dispozici, například pomoc od rodiny nebo přátel.

      Čelíte exekuci a nevíte, jak dál?
      Nenechávejte svou situaci náhodě. Kontaktujte nás ještě dnes a zjistěte, jak Vám můžeme pomoci zvládnout Vaši exekuci a vyhnout se jí i v budoucnu. Naši odborníci jsou připraveni poskytnout Vám individuální konzultaci a navrhnout to nejlepší řešení pro Vaši situaci.

      Byl článek užitečný? Sdílejte ho se svými přáteli.